Guestbook

Below you can read some of the comments in our guestbook. If you click on the image on the left, you read the handwritten excerpt from the book. For previous guest comments, click to our weblog


Arjan en Marja

Heerlijke dagen beleefd in Batalha bij Casa Ceedina. Heel veel te zien in de omgeving. een geweldige gastvrouw en gastheer. Het heeft ons aan niets ontbroken!

Dank Cees en Dini

Thea

Het was weer een super weekje. Top weer en heerlijk genoten! Cees en Dini weer hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en service. Tot volgend jaar!

Liefs Theo

Johan, Ellen en Jacqueline

Het was fantastisch. Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben erg genoten.

Liefs Johan Ellen en Jacqueline

Kees en Marlene

Na in 2013 in Casa Ceedina te zijn geweest met vrienden, wilden we zeker nog weer terug. En... het was weer fantastisch!

Toen we maandag aankwamen werden we weer gastvrij onthaald. We hebben de hele week genoten van het heerlijke ontbijt, het mooie verblijf, genieten in de zon. mooie dagen uit. 

De massage was verrukkelijk en we hebben zelfs 2x samen met jullie gegeten en genoten van de kookkunst van Dini. Morgen vliegen we weer terug, maar weer met een rugzak vol prachtige herinneringen en gezelligheid!

Heel erg bedankt en we hopen uiteraard hier weer te komen!

Liefs.

Pavel Ploska

Dziękuję bardzo za gościnny pobyt

Miranda en Myrna

Lieve Dini en Cees,

Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad. Prachtige casa, goed voor ons gezorgd. Zelfs voor heel veel zon draaien jullie je hand niet om. Het was heel gezellig. We komen zeker terug.

Liefs

Herta en Dirk, Ruben en Nathalie en Evert

We werden zeer goed ontvangen. Bedankt voor het leuke verblijf en de gastvrijheid. We komen terug bij mooier weer!!

Jos, Marja en Lianne

Hartelijk dank voor de gezellige dagen bij jullie. Leuk om elkaar na al die jaren weer te zien. En dat we van de kookkunst van Dini mochten genieten. Het was heerlijk!

Carina en Julia

We vonden het heel leuk en gezellig.

Marian en Pim

Heel erg bedankt voor het fantastische verblijf in jullie casa. We hebben genoten van jullie kookkunst, goede tips en altijd vriendelijke ontvangst. Een aanrader.
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >