Guestbook

Below you can read some of the comments in our guestbook. If you click on the image on the left, you read the handwritten excerpt from the book. For previous guest comments, click to our weblog


Theo en Klazien

Voor de tweede keer in Casa Ceedina en het was weer fantastisch! de ontbijtjes, de maaltijden, de tips maar vooral jullie hartelijke en vriendschappelijke gezelschap! We hebben genoten.

Astrid & Theo, Peter & Petra

Beste Diny & Cees,

Wat hebben wij een heerlijke week beleefd bij jullie! De mooie plek en natuurlijk jullie goede zorgen en het lekkere eten en gastvrijheid: het was fantastisch. Alles zo schoon en fris en de mooie omgeving.... het was zoals ze in Scheveningen zeggen 'een smul' :)

Dank jullie wel! Liefs.

Krijn, Letty, Leo, Mireille, Arend en Corinda

Via Krijn en Letty bij jullie in Casa Ceedina gekomen, wat een mooie casa met een prachtig uitzicht en een schitterende omgeving waar veel te doen is. Ondanks dat het weer wat tegen viel hebben wij genoten van de dagen bij jullie. Als we weer komen nemen we de zon mee. Bedankt voor de goede verzorging/

Liefs.

Gijsbertha en Margreet

Het was een onderonsje en ondanks het weer heel veel gedaan!! Wat een ontzettende gastvrijheid, genoten! De omgeving is geweldig, veel gezien en rondgereden. Cees en Dini bedankt. xxx

Ann en Benoit

We hebben heerlijk genoten van dit korte verblijf en hopen hier terug te komen. Ook de massage heeft veel deugd gedaan. Bedankt!

Joop en Geeske

Cees en dini,

Dank voor een geweldige vakantie!Jullie gastvrijheid staat symbool voor dit alles! Heel graag tot volgend jaar september!

Kees en Jose

Hallo cees & Diny,

Het was in een woord geweldig. We hebben veel mooie dingen gezien en bedankt voor al het lekkers, we zijn goed verwend.

En Diny ook bedankt voor de massage, super. Gauw tot ziens.

Groetjes

Koos en Sylvia

Beste Cees en Diny,

Wat een heerlijke accommodatie hebben jullie hier. Genoten van de rust en de gastvrijheid. Ook de heerlijke maaltijd en het ontbijt waren prima!! verzorgd. Al met al iets wat we zeker zouden aanbevelen. En wie weet zien we elkaar nog eens terug.

Dank jullie wel voor de gezelligheid.

Familie Van der Kwaak

vTer gelegenheid van het 55 jarig huwelijksjubileum van Piet en Lydia hebben wij hier met alle kinderen verbleven. Verdeeld over zes kamers. Het was geweldig. De gastvrijheid, de gesprekken, de informatie die we kregen. Top! Het is leuk dat Kees en Dinie je snel het gevoel geven dat je welkom bent. De voornamen zijn binnen een half uur bekend. De gemoedelijkheid is dan ook fijn.

Trouwens Kees kan ook goed klaverjassen. De koffie is heerlijk en een verademing. Dus zo aan het eind van ons verblijf hebben we goede herinneringen.

Kees bedankt voor je gastvrijheid, je no-nonsense, je humor en je service. Dinie bedankt voor je vriendelijkheid, je massages, je kookkunst, je liefde en je goede humeur!

Tot ziens! Het kon niet niet beter. Bedankt voor jullie goede zorgen.

Theo and Maria

What a wonderful week we had at your very hospitable B&B! Thank you very much for everything! 

Theo and Maria from Marlton New Jersey USA

< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >