Guestbook

Below you can read some of the comments in our guestbook. If you click on the image on the left, you read the handwritten excerpt from the book. For previous guest comments, click to our weblog


Anneke en Louis

Dini en Cees,

Bedankt dat wij in jullie Bed and Breakfast mochten logeren! Jullie gastvrijheid, vriendelijkheid en adviezen, bedankt. We hebben echt genoten en zullen jullie zeker aanbevelen in onze kennissenkring.

Blijf genieten van dit mooie verblijf. Lieve groeten, en misschien wel tot ziens!

John en Helga

Beste Diny^& Cees,

Wat een mooie B&B hebben jullie. We zijn uitstekend verzorgd. Lekker ontbijt, heerlijke kamer. Jullie zijn op en top gastheer (vrouw). Dank jullie wel.

De speciale ontmoeting zullen we niet snel vergeten. Ik vond dit zeer waardevol! Alle goeds en groetjes.

Jan en Ans

Diny en Cees,

Wat een heerlijke plek om te logeren! Prachtig huis, prima kamer, warme ontvangst en een heerlijke omgeving. We vonden het heel fijn om van hieruit Portugal een stukje te verkennen. We gaan jullie B&B graag aanbevelen bij familie en vrienden en komen ook graag nog eens een keertje terug!

Bedankt voor alle goede zorgen!

Cees en Carmen

Beste Dini en Cees,

Wat een heerlijke dagen hebben wij bij jullie doorgebracht. Super in de watten gelegd met heerlijke ontbijtjes, goed diner en niet te vergeten de fijne gezichtsbehandeling. Ik zal mijn 47-jarige verjaardag en onze trouwdag niet snel vergeten. Super verrast en zo leuk aandacht aan besteed. Ook hebben we erg genoten van de mooie omgeving en van de Portugezen, wat een relaxte mensen.

We zeggen het voort!! We wensen jullie alle goeds en hartelijke groeten.

Diny en Gerard

Beste Dini & Cees,

3 dagen waren we hier, en jullie hebben ons verwend en verwend en verwend. Dank voor al jullie goede zorgen, hartelijkheid en vooral jullie gezelligheid en humor. Wij hopen jullie in de toekomst hier of in Nederland weer aan te treffen. Wij zijn hier te kort geweest om wat de prachtige omgeving te bieden heeft, allemaal te zien, dus we komen weer.

Dank kanjers en tot ziens!

Wim en Coby

Lieve Dini en Cees,

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, zorg, liefde en aandacht voor de afgelopen fijne en gezellige dagen. het was hartverwarmend om zo bij jullie in de watten te zijn gelegd. We geven dit door!!! Hartelijke groetjes en veel liefs van Wim en Coby.

Katja and Heini

Great place, great owners. We enjoyed our stay! Thanks

Francisco Cruz

Muito obrigado pelo vosso acolhimento, geraroso e simpático, certamente recomendendos aos nossos amigos.

Obrigado.

Carlos e Cela

Um lugar magnifico no ném do nada perto de tudo, 5 estrelas.

Henk en Edwin

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen en om ook de omgeving te ontdekken. Goede accommodatie met prima gastvrijheid! Je voelt je welkom. Een aanrader en zeker een plek om terug te komen.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >