Guestbook

Below you can read some of the comments in our guestbook. If you click on the image on the left, you read the handwritten excerpt from the book. 

Vergil and Rodica

This is not only a hotel but one with a heart! Dini and Cees are very helpful. Their advise made our stay in the city very agreable. The breakfast is excellent. I will stay here anytime when I'll be in this area. God bless you both Dini and Cees.

Thelma and Christina

Thank you very much for this wonderful stay. You are very nice persons. God bless you.

Annie et Jacques

Gerard en Monique

Lieve Diny en Cees,

Bedankt voor jullie gastvrijheid en het prettige verblijf in jullie mooie accommodatie. Bedankt voor het lekkere eten, ontbijt en jullie tip!

Bert, Margo en Dagmar

Bedankt voor de heerlijke week! We hebben enorm genoten van de lekkere ontbijtjes, het fijne zwembad, de mooie accommodatie en jullie vriendelijke aanwezigheid! Bedankt voor de gastvrijheid.

Marijke en Willem

Lieve beiden,

Het was weer heerlijk om bij jullie te gast te zijn. De verwennerij was geweldig, de contacten zéér gezellig. Jullie blijven voor ons een warm adres in Midden Portugal dat wij graag bij anderen aanbevelen.

Liefs Marijke en Willen

Jan en Betsy

Lieve Cees en Dini,

Wat een gezelligheid hier! Vooral ons gezamenlijk eten vonden we super! Een prachtige omgeving en heel veel te zien en te doen. Jullie zijn geknipt voor dit werk.

Liefs Jan en Betsy
 

Jan en Clementine

Lieve Dini en Cees,

Heel hartelijk bedankt voor alle verwennerij. Het was weer overweldigend. We hebben genoten. Hééél hartelijk bedankt.
 

Peter en Anne

Cees en Dini,

Na een bezoek van talrijke steden in Frankrijk, Spanje en Portugal, vonden wij hier rust in een mooie accommodatie, midden in de natuur met een prima verzorging. We kunnen nu aan de terugreis beginnen.

Dank!
 

Andre en Karin

Leuk verblijf in een leuke omgeving bij leuke mensen!
 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >