Guestbook

Below you can read some of the comments in our guestbook. If you click on the image on the left, you read the handwritten excerpt from the book. 

Edward en Marjorie

Lieve Dini en Cees, Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben het erg fijn gehad bij jullie. Gelachten, genoten en heerlijk gegeten en gedronken. Kortom bedankt voor alles en we komen zeker nog een keertje terug.

Liefs!

Reneetje

Lieve Dini en Cees, het was wéér super!! Bedankt!
 

Ronald en Beverley

Lieve Dini en Cees, Perfecte vakantie, super fijn!!! Bedankt voor alles.
 

Daan en Nellinda

Lieve Cees en Dini, 

Deze Casa is al een heerlijke plek met een mooie omgeving, mooie kamers, schoon, fris en relaxed. Maar zonder Ceedina zou het nét niet dat hebben wat het nóg bijzonder en meer gastvrij en meer vakantiegevoel geeft. Door jullie wordt het een verwennerij.

PS: De voetverzorging was ook iets om voor terug te komen.

Ria en Cees

Tussen Porto en Lissabon....zeer strategisch gelegen als uitvalsbasis om, na een aantal dagen in het drukke Porto, lekker landelijk te relaxen met leuke en interessante wandelingen en bezoeken aan kleine kustplaatsjes en bergdorpjes. 

Een eerste ervaring voor ons met een B&B. Nou Ceedina van Cees en Dini is ons zeer goed bevallen. Zeer vriendelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw met een prettige en ontspannen sfeer. Moderne en schone accommodatie en mooi uitzicht, 

Nu op naar het drukke Sintra en Lissabon. We zijn er klaar voor. Cees en Dini bedank en veel inspiratie bij het inrichten van een nieuwe tuin. Sinaasappelbomen of olijvenbomen zouden heel fraai staan. Maar natuurlijk groen met de steeneik zou het ook goed doen.

Familie Roelants

We hebben genoten van ons verblijf in jullie zeer verzorgde hotel. Het ga jullie goed.
 

Rob en Ilona

Dini en Cees, Wat hebben we genoten van de accommodatie en zeker van jullie. Onze eerste keer in Portugal. Bedankt voor jullie tips en restaurants die jullie hebben aanbevolen. We hebben ons erg thuis gevoeld en dat is toch een fijn gevoel.

Zeker voor herhaling vatbaar! Dank jullie wel! Liefs.

Peter en Mieke

Voor de 2e keer in Portugal, het was weer heerlijk vertoeven in jullie mooie Casa!
Bedankt voor jullie gastvrijheid, het heerlijke eten en de gezelligheid die we bij jullie mochten ontvangen!

Pieter en Frances

Reginald en Hilde

Cees en Dini, Jullie hebben hier een gezellige B&B waar we ons snel thuis voelden.
Het was fijn om van hieruit een stukje van het mooie Portugal te ontdekken.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >