Guestbook

Below you can read some of the comments in our guestbook. If you click on the image on the left, you read the handwritten excerpt from the book. 

John en Bas

Beste Cees en Dini,

Waarover geschreven wordt, gaat de geschiedenis in. Bedankt voor alle goede zorgen en het fantastische ontbijt. Wat een mooie plek!

Jim en Cocky

Cees en Dini,

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in Casa Ceedina. De persoonlijke aandacht, tips, het heerlijke eten (ontbijt en diner), niets was jullie teveel om ons een fijne vakantie te bezorgen. We zullen er met plezier aan terugdenken (gelukkig hebben we de foto's nog). Bedankt. 

Bert en Anneke

Lieve Dini en Kees,

We hebben weer een heerlijke tijd bij jullie gehad. Heerlijk verwend en heerlijk gegeten. Een mooie plek voor uitstapjes, misschien voor nog een volgende keer.

Jan en Yvonne

Beste Dini en Cees,

Het was voor ons een heerlijk verblijf, hier in Casa Ceedina. Jullie zijn een geweldige gastheer en gastvrouw. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Hartstikke bedankt, we houden mooie herinneringen over.
 

Joke en Sjef

Lieve mensen,

We hebben het erg leuk gehad. Bedankt voor de leuke week, het lachen en het heerlijke eten. We komen zeker nog terug.

Arie en Lydia

Lieve Luitjes,

We hebben een paar heerlijke dagen bij jullie gehad. Prachtige B&B en heerlijk zwembad. dank jullie wel.

John en Dorien

Cees en Dini wat een mooie B&B&B hebben jullie op een prachtig plekje in Portugal. Wij hebben bewondering voor de plannen die jullie waargemaakt hebben. Dank voor jullie gastvrijheid en het zalige eten, want Dini, dat kan je heel goed. Zowel ontbijt als avondeten. 

Het gaat jullie goed en wie weet tot ziens.

Rob en Ilona

Daar zijn we weer! Het voelde als thuiskomen. Lekkere koffie en ontbijt, gezelligheid en gelachen en heerlijk warm gegeten.

Ook de gezichtsbehandeling was weer ontspannen...Kortom: top!!

Johan en Katie

Het weer was wat op zoek naar zichzelf, maar Casa Ceedina staat garant voor warmte, gezelligheid, comfort en rust. We hebben genoten van ons verblijf hier en jullie gastvrijheid en alle leuke tips om de omgeving te verkennen.

Bedankt en heel veel geluk!

Krijn en Els

Wat een fijne plek hebben jullie! Fijne gastvrijheid en gezelligheid. Prima ontbijt en dito kamer. We zijn verwend en hopen na ons nog veel meer gasten! Succes en bedankt!
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >