Guestbook

Below you can read some of the comments in our guestbook. If you click on the image on the left, you read the handwritten excerpt from the book. For previous guest comments, click to our weblog


Patricia en Davey

 Lieve Dini en Cees,

Wat eenwarm welkom kregen wij bij aankomst. Jullie hebben een enorm mooie plek hier, we raden deze plek dan ook aan iedereen aan.Verder hebben we genoten van de omgeving en heerlijk gezeten aan en in het zwembad. Ook het kaarten, borrelen en kletsen was super gezellig!

Bedankt voor de gezelligheid en gastvrijheid. Wij komen graag nog een keer terug.

Wopke en Erwin

In 1 woord HEERLIJK! Wat een warm welkom.

XX

Peter en Esther

Beste Cees en Dini,

Wat fijn dat we jullie en jullie fijne B&B hebben mogen leren kennen. Heerlijke wijn, verkoelend zwembad, super ontbijt, fantastische massage en geweldige tips voor prachtige uitjes.

Onze dank is groot, dit heeft onze reis naar Portugal fantastisch gemaakt.

Dank je wel!

Ariette, Yannick, Elodie en Erwin

Lieve Dini en Cees,

Dank voor alle gastvrijheid. Wij hebben genoten van het verblijf en de prachtige omgeving. Een warme groet.

Piet en Corry

Lieve Dini en Cees,

Dit jaar voor de 3e keer van jullie Casa genoten. Ieder jaar verheugen we ons op het verblijf van minimaal twee keer per jaar. Mede dankzij jullie hebben we deze streek goed leren kennen en zijn er dan ook zo verliefd op geworden dat we er binnenkort gaan wonen!

We gaan jullie vriendschap gelukkig niet missen en stellen deze bijzonder op prijs! Ook het vooruitzicht elke 6 weken voor een schoonheidsbehandeling naar Dini te gaan. Veel liefs.

Johan en Elise

Beste Dini en Kees,

Dit is "The best place to be" voor het ultieme vakantiegevoel! Een goed Bed, een voortreffelijk Breakfast en een hartelijke gastvrijheid! Bedankt! Veel succes verder en het ga jullie goed!

Een zonnige groet.

Berend en Janine

Lieve Cees en Dini

Wij hebben een hele fijne week gehad. Fijne gastvrijheid, goede tips, goede service, heerlijk ontbijt en lekker zwembad! Oftewel top! En bedankt voor alles.

Liefs

Oscar, Rolinde, Merith en Amber

Cees en Dini,

Ontzettend bedankt voor jullie enorme gastvrijheid.

Alles was tip top in orde! Jullie hebben een prachtig plekje gecreëerd waar wij met veel plezier hebben verbleven. De omgeving is prachtig, de afstanden tot de kust zijn goed te doen. Het binnenland is schitterend.

Het spotten van dolfijnen was voor ons echt de kers op de taart! Wat een fantastische ervaring om op zo een manier in hun wereld te mogen kijken/zijn.

We hebben het fijn gehad, bedankt hiervoor! Wij wensen jullie alle goeds en wie weet tot ziens!

Hanneke en Marion

Lieve Cees en Dini,

En zo wordt het ieder jaar nog leuker dan voorgaande jaren! Opnieuw genieten van jullie gastvrijheid, plek en historie in de omgeving. Heeel veeeel dank en tot volgend jaar!!

De meiden van De Mooij

Katia et Redouane

Encore un magnifique séjour PARFAIT. Merci pour tous. Massage ou TOP. On reviendra sans hésiter.

Merci vous êtes les meilleurs.

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >