Guestbook

Below you can read some of the comments in our guestbook. If you click on the image on the left, you read the handwritten excerpt from the book. 

Natalie and Tiago

Thanks you for these days. Its wonderful and a calm place for refresh our life. Best wishes and Good luck.

Ana Paula Sela

Muito bom, muito simpaticos, otimo para descanso. Ate um Dia.

Rolof en Ria

Als altijd weer super verwend en genoten! Groetjes en tot ziens.

Frank en Mo

Wij hebben wederom een hele fijne vakantie gehad bij Dini en Cees.

Gerard en Petra

We vallen in herhaling, maar weer super fantastisch. Voelt als thuiskomen. En weer snel tot gauw. XXX

John en Helen

Marco e Marta

Adoramos a estadia. Cees e Dini, super simpaticos. Vamos voltar de certeza.

Henk en Aline

Na een actieve avontuurlijke camperroadtrip door Spanje en Portugal voelde deze dagen in Casa Ceedina voor ons als een retraite.... rust naar lichaam en ziel. De culinaire versnaperingen, de verrukkelijke ligbedjes met het rustiek portugese uitzicht, de behandeling onder de verwennende handen van Dini, onze op heel eigen wijze beleefde bedevaart naar Fatime, maar vooral het klooster, de hagelstenen die het zwembad torpedeerden en daarna weer een sprookjesachtige rode avondzon die de huisjes in de heuvels in een gouden gloed zette....

En last but not least: Het voelde als thuiskomen bij jullie aan de keukentafel waar de Oude Rijnsburgse koeien uit de sloot werden gehaald en veel oude herinneringen boven kwamen. 

Lieve Dini en Cees, wat is dit een heerlijke plek. Het ga jullie goed! Zegen en lieve groet, Henk en Aline.

Marcel & Paulien, Eva, Alex & Merel

27 juli 2021: Met ons gezin 4 dagen de bovenverdieping bewoond. Heerlijk genoten en iedereen super blij met deze fantastisch fijne locatie. Prachtige omgeving, veel fijne tips gekregen dus de dagen ten volle genoten.

Heel erg bedankt!

Aad & Ingrid

8 augustus 2021: Beste Cees en lieve Dini,

Wat een geweldige week in en om jullie prachtige, gastvrije en fantastische Casa! Mocht het runnen van een B&B tot een olympisch onderdeel worden, dan halen jullie zeker " goud" op alle onderdelen. Jullie laagdrempeligheid, betrokkenheid en gevoel voor waar de gasten naar op zoek zijn, is voelbaar en hebben voor ons deze week onvergetelijk gemaakt. Bedank voor alle goede gesprekken en gemeende warme vriendschap.

Tot gauw!

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >