Guestbook

Below you can read some of the comments in our guestbook. If you click on the image on the left, you read the handwritten excerpt from the book. 

Henk en Edwin

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen en om ook de omgeving te ontdekken. Goede accommodatie met prima gastvrijheid! Je voelt je welkom. Een aanrader en zeker een plek om terug te komen.

Johan en Marja

Beste Dini en Cees, Dank je wel voor jullie gastvrij en vriendelijke onthaal. En niet te vergeten jullie tips om ons verblijf en het genieten van de omgeving nog aangenamer te maken!

Dedekén en Wim

Beste Dini en Cees,

Heerlijk om hier te verblijven! Wat een goede verzorging en wat een mooie plek! Prima om van hieruit allerlei plaatsen te bezoeken. Dank voor jullie gastvrijheid!

Pim en Ina

Beste Cees en Dini,

Alles was zeer naar wens. We zijn 5 dagen in de watten gelegd en hebben genoten van onze vakantie. Bedankt voor alles en wellicht tot een volgende keer.

Arie en Ria

Beste Dini en Cees,

Het verblijf hier was heerlijk, de gastvrije ontvangst, de locatie, de omgeving, in een woord TOP! Dank voor alle goede zorgen. Wij wensen jullie alle goeds en misschien wel tot ziens!

Sandra, Frans, Rogier en Yvonne

Lieve Cees en Dini, Fijn zo een warm welkom en goede verzorging de hele week. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, kookkunsten en vooral van Dini haar enthousiaste "vvv" praatjes/tips over de omgeving. Volgende keer willen we je als gids de hele dag mee!

Dank jullie wel en wie weet tot ziens! Liefs!

Frank en Francis

Lieverds, ontzettend bedankt voor 't heerlijke diner, de heerlijke bedden en natuurlijk 't ontbijt. Heel veel geluk in deze prachtige omgeving.

Ann

A beautiful heaven, relaxing and peaceful. Many thanks for your hospitality. many blessings to you both, see you again soon. Love!

Rob en Tea

Beste Dini en Cees,

Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. Ook nog bedankt voor de goede adviezen, niets is jullie te veel wat we ook vragen. Heel veel geluk en goede gezondheid.

Jeannine en Willy

Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. Jullie zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Dank voor het lekker ontbijt. Het huis is heerlijk te vertoeven. Misschien tot ziens, maar dan met zon.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >